Ja taas ois viikonloppu :-) Tosin puol neljäks pitäis vielä mennä töihin, sit oiskin pari vapaapäivää.

Niistä pitää ottaa kyl kaikki irti, seuraava vapaapäivä on vasta 9.7. SIIS KÄÄK, nyt vasta hokasin kuin pitkä duunijakso edessä............EIIIIIIIII!!!!

Ja josko näinä parina vaparina kerkeis askartelemaankin, viime sunnuntaina niin uhosin meneväni askartelemaan ja kun olin levittänyt kaikki emmeet pöydälle, ovikello  soi ja nuorimmaisen kummit paukkas kylään. Arvatkaapas vaan, ottiko hiukka päähän, GRRR!

No, onneks viikolla sain Hannan 100 themes Challenge:n kortit 21-40 signeerattua ja postiin 15. päivä (eli eilen). Kuva tulee, jahka Hanna on ne saanut.

Samoin muutaman muun swapin kortit julkaisen lähipäivinä, kun tuo kamera taas on erimieltä mun kanssa....(vihaista murinaa).

Isäntäkin piipahti keskiviikkona poskionteloleikkauksessa ja nyt on ens viikon saikulla, ehkä käytän hiukka hyväksi.... josko tunnin pari sais "omaa aikaa" eli tarkoittanee askartelua ;-) Kun eilen tuli tarvikkeita ja ohjeita sukkahousukukkien tekoa varten ja ois palava halu niitä koittaa tehdä. Näytänpä sit "aikaansaannoksiani", jos jotain saisin tehtyä ;-)

Nyt kyl pitää mennä tekemään porukalle sapuskaa, omastakin mahasta kuuluu kummaa kurinaa.

664152.jpg