Eilen meikäflikka teki suuren päätöksen ja otti LOPPUTILIN!!!!

Aika raju veto, mutta pidemmän aikaa olen tuota pohtinut kun Adhd:ta sairastava tyttömme on ruvennut sen verran oirehtimaan, että ratkaisuni on nyt tämä.

Olen tehnyt töitä vain iltaisin ja se juuri nyt tyttöä stressaakin, vitosluokkalaisella on pitkä koulupäivä sen jälkeen läksyt ja sit äiti lähteekin jo töihin...

Kun tulen töistä tyttö keikkuu vielä hereillä ja odottelee äitiä peittelemään ja tämähän kostautui aamulla kun piti 7:n jälkeen herätä. Ja ihan tyttöä aatellen lopetan nämä iltahommat....(JUULIA HIHKUU!!!)

Ja niinhän sanotaan, että toisen onni on toisen epäonni. Meidän kohdalla tämä tarkoittaa Jessen viemistä hoitopaikkaan ja itelle päivätöitä. Tosin sain pienoisen lottovoiton ja 1.10 aloitan uudessa työpaikassa ja samoin Jesse sai tuosta päivästä lähtien hoitopaikan. Saas nähdä kuin pikku-ukko sopeutuu, kun on tähän asti saanut äiteen kans touhuilla päivät...ja iskän kans illat.

Lauantai on viimeinen työpäivä ja ensi viikon pidän LOMAA!!! ennen uutta koitosta. Jos sais vaikka askarreltua (vaik ees ihan pikkasen, jookos ukkelit?)

 

335555qk79rffm9c.gif